Gå till innehåll

Curlingcompaniet

Curlingcompaniet

Nyfiken på curling? Höstsäsongen startar 20 september.

Vi öppnar bokningen den 12 augusti. Men du kan förstås informera dig redan nu genom att klicka runt på vår hemsida eller slå oss en signal (018-46 80 70). Vi kanske inte svarar omedelbart men lämna i så fall namn och telefonnummer (VIKTIGT!) så ringer vi upp


Eller skicka ett mail (kansli@curlingcompaniet.se) så återkommer vi normalt inom 24 timmar.


LEDIGA TIDER

Kolla bokningsschema

BOKA DIREKTÖppnas i nytt fönster.

FÖRETAGSPAKET!

Välkommen att kolla vilka sorts paket vi har för ditt företag

PRIVATPAKET!

Möhippa - Svensexa - Kompisgäng - Familjen - After Work
Curling är den perfekta aktiviteten!

PROVA CURLING! KONFERENS - AFTER WORK - KOMPISGÄNG - KORPCURLING

På den här hemsidan hittar du information om hur du går till väga när du vill prova på att spela curling. Du kan göra det genom att hyra en eller flera banor. Om du vill spela mer regelbundet eller är intresserade av delta i nybörjarutbildning och/eller juniorträning, hänvisar vi dig till IK Fyris Curling hemsida - www.fyriscurling.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


OM CURLING

Curling är relativt enkelt att komma igång med. Till att börja med kan isen kännas hal men man vänjer sig snabbt. Redan vid första speltillfället kommer du att kunna spela en enklare match och då uppleva spänningen av att se en curlande sten och förstå hur viktig, och jobbig, sopningen är för att centimetrarna ska vara till din fördel.

HYR EN BANA – INSTRUKTÖR OCH UTRUSTNING INGÅR ALLTID

När du kommer till curlinghallen blir du omedelbart mött av våra instruktörer som hjälper dig att prova ut skor och efter en kortare genomgång och några övningsstenar är spelet igång. Normalt varar ett pass i två timmar och då har du hunnit spela din första curlingmatch!

Vi rekommenderar att man är 4-8 personer/bana.

Utrustning i form av curlingskor, "sopar", hjälmar och jackor finns att låna utan extra kostnad. Klä dig gärna i löst sittande kläder. Det är ca 7 grader i ishallen. Om du har lätt för att frysa om fingrarna rekommenderar vi att du tar med ett par fingervantar.

Åldersgräns? Finns ingen men vi rekommenderar från 10 år och uppåt.

Ont i knä, höft etc? Då kan du spela med kö/käpp. Du skjuter då stenen ståendes ungefär som shuffle board (tillåtet enligt reglerna t o m division 2).

Intresserad? Skicka ett mail, ring eller, allra helst, fyll i kontaktformuläret i bokningsprogrammet (BOKA ON LINE).


LEDIGA TIDER OCH BOKNING

Vi har öppet t o m måndagen den 1 maj. Klicka på länken här (BOKA ON LINE). Där ser du vilka tider som är lediga och fylla i ett kontaktformulär där du anger dina önskemål. Vi tar då kontakt med dig inom kort.

Vi vill gärna att du bokar en vecka innan spel eftersom instruktör ska anlitas. Senare bokning går för det mesta också bra men kan inte garanteras.

Höstsäsongen beräknas starta lördagen den 16 september. Om du redan nu vill boka tid i höst ber vi dig skicka ett mail till kansli@curlingcompaniet.se i vilket du anger dina önskemål. Eftersom kansliet är stängt under icke-säsong kan det ta några dagar innan du får svar – men inte mer än så.


FÖR HERRAR O DAMER 60+

Kl 09.00 varje tisdag samlas daglediga för att lotta ihop lag och spela matcher i vänskaplig anda. Om du inte har spelat curling tidigare får du en grundkurs.
För klubbens medlemmar är deltagandet kostnadsfritt, annars erläggs en avgift på 1000 kronor för hela säsongen (ca 20 tillfällen).

För deltagande vid enstaka tillfällen betalar är priset 150 kronor. Du anmäler dig genom att slå oss en signal (018-468070) eller skicka ett mail till kansli@curlingcompaniet.se.


IK FYRIS CURLING

Inom ramen för IK Fyris curling bedrivs verksamhet för dig som vill spela ofta och kanske t o m tävla på lokal, regional, nationell eller t o m internationell nivå. IK Fyris Curling arrangerar kurser för såväl nybörjar som mer erfarna och erbjuder sina medlemmar spel fyra dagar i veckan. Föreningen har en egen hemsida – www.fyriscurling.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..


CURLINGLIGAN

Här spelar företags- och kompislag seriespel av korpkaraktär. Mer information kan du hitta om du klickar på länken härunder (Curlingligan).

Curlingligan!

Curlingligan är igång!

Sponsorer

Postadress

Kivra
556692-1036
106 31 Stockholm

Besöksadress

Curlingcompaniet i Uppsala AB
Fyrisparksvägen 3
752 68 Uppsala

Kontakta oss

E-post: kansli@curlingcompaniet.se
Telefon: 018 - 46 80 70